Sajtószemle

Kicsi a bizalom

2000.09.12. 10:28 | Sajtószemle

Ön bízik a bankok, a telefontársaságok és az Interneten kereskedők adattárolásában? Nézze meg mások véleményét is.

Bankkártyabetlik

2000.09.12. 06:00 | Sajtószemle

Az emberek többsége készpénzfelvételre használja ma is a kártyáját, annak ellenére, hogy a kártyakibocsátók rendkívüli mértékben agitálják a plasztikos vásárlásokat, sőt, ingyenesen biztosítják azt a ATM-használat rendkívüli szélsőségesen mozgó költsége mellett. Igen ám, de a rossz hír legalább kétszer olyan gyorsan száguld, mint a jó, s ez a törvényszerűség nem kerüli el a kártyaüzletágat sem. Bár a Bankkártya NetInfo igyekszik Olvasói részére az összes lehetséges jó hírt szállítani, sajnos azonban néha a rosszat is el kell mondani. Nem azért, hogy elvegyük az Olvasó kedvét a bankkártya minél szélesebb körű használatától, hanem hogy más kárán okuljunk.

Görkorcsolyás ügyfelek

2000.09.12. 06:00 | Sajtószemle

Talán senki sem lepődik meg azon az eredményen, melyet a GfK Piackutató Intézet felmérése hozott: bár szinte alig van pénzük, mégis a legaktívabb kártyahasználók, s a legjobb bankismerők a 14-24 év közötti fiatalok.

Banki szolgáltatások

2000.09.11. 10:07 | Sajtószemle

... A szomorú benne az, hogy a mi kontónkra. Íme egy áttekintés néhány bank néhány díjtételének, illetve ezek nagyságrendjének elmúlt évekbeli alakulásáról.

Magyar kártyahamisítókra gyanakodnak Ausztriában

2000.09.11. 10:06 | Sajtószemle

Világszerte keresett a magyar szürkeállomány, ahogy azt az elmúlt hónapok híradásai is bizonyították az informatika területén. Sajtószemlénk azonban - sajnos - nem a szaktudást elismerő területről szól, hanem arról, hogy szégyellhetjük magunkat, ha kapacitásainkat így mutatjuk be a világnak.

Bealkonyulhat az internetes csalóknak

2000.09.06. 10:28 | Sajtószemle

A Fotex-csoport tagja, S@feNet olyan új szolgáltatást fejlesztett ki, mely biztonságosabbá és megbízhatóbbá teszi az internetes vásárlást.

Visa: belépő az e-kereskedelembe

2000.09.04. 12:00 | Sajtószemle

A XXI. század bankja

2000.09.04. 08:00 | Sajtószemle

Most kivételesen nem a home banking a téma, hanem az a bank, melynél az ATM-ek és telefon (esetleg fax és posta) segítségével lehet ügyeket intézni. Az igénybevétel szinte korlátlan időben történhet -- csupán az telefonos ügyfélszolgálat munkatársai dolgoznak kötött munkaidőben, de ez az időpont is egészen barátságos.

Hitelkártya társaságok a csalások ellen

2000.09.04. 06:00 | Sajtószemle

Adatvédelem ide vagy oda, a csalásokat ki kell védeni. Ez a gondolat vezérelte a kártyakibocsátó társaságokat, mikor elhatározták, birtokosaiktól a telefonos és az internetes vásárlóktól ezentúl több adatot várnak el az Egyesült Királyságban.

Mig-ráció, chip-ráció

2000.09.03. 23:17 | Sajtószemle

Idehaza banki körökben még mindig csak nagyon gyéren tapasztalható a chip iránti elkötelezettség, s ezáltal a köztudatba csupán pontgyűjtő és kedvezményeket nyújtó vásárlói kártyaként épült be leginkább ez az okos szerkezet, ennek ellenére külföldön és belföldön egyaránt nagy mozgalom dolgozik a tökélesítésen, az elfogadtatáson és az elterjesztésen. Bár a régen konzervatív, manapság azonban gyors ütemben fejlődő bankok tartanak a költségektől, reméljük, hogy be fogják látni, az igazán multifunkciós kártyák költsége pontosan a sokrétű felhasználhatóságuk miatt megosztódik.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó