« < 4 5 6 7 8 > »

Felejtsd el a PIN-kódot és a sorbaállást – ujjlenyomattal és szívveréssel fizetünk

2015.11.19. 10:33 |

A bankkártyát lassan eldobhatjuk, minden a mobilunkba költözik - ez önmagában viszont nem elég, hogy átszoktassuk az embereket a mobilos fizetésre. Miért sikerül a Starbucksnak az, ami az Apple-nek nem? Rengeteg az újítás, az innováció a fizetések világában, az ujjlenyomatunk és a szívverésünk miatt a PIN-kódot és lassan a pénztárost is elfelejthetjük - írja a Privátbankár.hu.

Dupla SuperShop Pontbeváltás Mobiltárcával

2015.11.19. 10:26 |

Vásárlás fél áron 2015. november 25-én - írja a Fizessgyorsan.hu.

Íme a lista a magyar bankok nagy dobásairól

2015.11.19. 10:14 |

Vadiúj mobilbanki alkalmazások, sorszámhúzó app, drága SMS helyett okostelefonos értesítő, megújuló netbankok és weblapok, kalkulátorok, új számlavezetési rendszer. Rengeteg olyan informatikai fejlesztést végeztek el és terveztek be a magyar bankok, ami segít az ügyfeleik megtartásában, még jobban a digitális világ felé tereli őket, gyorsítja az ügyintézést, és mindezekkel a banki adminisztratív költségeket is csökkenthetik. Körkérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, melyik fejlesztéseikre a legbüszkébbek, és mire készülnek a közeljövőben a magyar bankok - írja a Portfólió.hu.

A tenyerünk nyitja a bankkártyát

2015.11.19. 10:11 |

Az ujjlenyomatolvasás már nem menő, itt az ideje a tenyérvéna-azonosításnak: a Fujitsu fejlesztése a felhasználók adatai védelmében született - írja az Origo.hu.

Hatalmas változás az Erzsébet-utalványoknál

2015.11.19. 10:04 |

Plasztikkártya váltja az Erzsébet-utalványokat. Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az étkezési, az ajándék, az iskolai, a kultúra, a sport, valamint a gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. A kártya zsebei megfelelnek a papíron kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papíralapú utalványokéval - írja az Origo.

Érintéses fizetést ösztönző promóció a Budapest Banktól

2015.11.19. 09:56 |

A Budapest Bank azon lakossági bankszámlával és 2015. augusztus 31-ig kibocsátott, érintéses fizetésre alkalmas MasterCard vagy Maestro betéti kártyával rendelkező ügyfeleknek, akik kártyájukat még nem aktiválták vagy aktiválták, de érintéses fizetésre még nem használták azt, promóciót hirdet - írja a Fizessgyorsan.hu.

Digitális megoldások a virtuális valutától az emotikonos pizzarendelésig: forradalmi újdonságok a CES 2016 eCommerce Piacterén

2015.11.19. 09:53 |

Újgenerációs mobilfizető applikációkkal, innovatív beléptető rendszerekkel, sosem látott felhőalapú megoldásokkal és megannyi izgalmas újdonsággal érkezik a CES 2016 egyik nagy dobása, az eCommerce Piactér, mely igazi Kánaán az online vásárlás iránt érdeklődőknek. Itt mutatkozik be például a Digitális Fizetőeszközök Fóruma, de kiderül az is, hogyan néz ki a jövő e-pénztárcája, milyen lesz a modern mobilfizetés, miként fest majd a virtuális valuta, és milyen szerepük lesz a kriptográfiai megoldásoknak mindennapos életünkben - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az Apple után a Samsung is terjeszkedik saját, Samsung Pay mobilfizetési szolgáltatásával

2015.11.19. 09:51 |

A Samsung összefogott a két legnagyobb hitelkártya szolgáltatóval – MasterCard, Visa – és augusztus 20-án Koreában, majd egy hónap múlva – szeptember 28-án - az Egyesült Államokban, Samsung Pay néven elindította saját mobilfizetési szolgáltatását. A szolgáltatáson keresztül több mint 100 000 tranzakciót bonyolítanak le naponta, melyek összértéke már több mint 100 milliárd wont, azaz közel 25 milliárd forintot tesz ki. A regisztrált felhasználók száma pedig mára elérte az egymilliót - írja a Fizessgyorsan.hu.

E-matrica tervező és automatikus sofőr azonosítás a Skyguard Smartkey új funkciói

2015.11.16. 13:10 |

A mobil applikáció legújabb szolgáltatása segítségével     
-         költséghatékonnyá tehető éves autópálya matrica vásárlás,
-         az automatikus azonosítás bekapcsolásával - a biztonsági kód megadása nélkül - történik a sofőr azonosítása, és így telefonja birtokában hatástalaníthatja az autó védelmi rendszerét - írja a Fizessgyorsan.hu

Merre halad tovább a mobilfizetési piac?

2015.11.16. 13:06 |

Az IIR Hungary által szervezett 2 napos szemináriumon, 2015. december 14-15-én a legújabb mobilapplikációs trendekről, jogi kérdésekről éppúgy szó lesz, mint a sikertörténetekről, vagy a mobilfizetési piac hazai helyzetéről. Mobilfizetési trendek, technológiák, fogyasztói szokások kapcsán juthatnak friss információkhoz a jelentkezők. Minden, amit a mobilfizetés világáról ma tudni kell.

« < 4 5 6 7 8 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó