« < 5 6 7 8 9 > »

A Cellum Indonéziába viszi mobilfizetési platformját

2015.11.16. 13:00 |

Európa egyik vezető mobiltárca-szolgáltatója, a Cellum új projekttel erősíti jelenlétét a világ negyedik legnépesebb országában, felhasználva ultrabiztonságos fizetési megoldását. Kóka János a mobiltranzakciók biztonságáról beszélt a jakartai Connect Expón - írja a Fizessgyorsan.hu.

Az élet hozta az ötletet - interjú Fülöp Ádám egyetemistával, a GRÁNIT Lock feltalálójával

2015.11.16. 12:57 |

A Fizessgyorsan.hu portál megkereste a GRÁNIT Lock szolgáltatás ötletgazdáját, Fülöp Ádámot, aki a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának hallgatója, és ebben a minőségében vett részt a GRÁNIT Bank 1.300.000 Ft összdíjazású, kifejezetten a Kar hallgatói számára meghirdetett Ötletpályázatán. Hogyan jutott el Ádám a gondolattól a sikerig és tervez-e ezek után további pénzügyi mobilalkalmazásokat fejleszteni?

Kiveséztük a GRÁNIT Lockot: nem csak az ügyfelek pénzét védi, de igazi magyar sikertörténet is egyben!

2015.11.16. 12:11 |

Fülöp Ádám egyetemista pályázatát valósította meg a GRÁNIT Bank új, GRÁNIT Lock nevű szolgáltatásával. A megoldás lényege, hogy az ügyfelek bármikor zárolhatják, azaz a visszaélések elől használhatatlanná tehetik a GRÁNIT Bank által kibocsátott hagyományos bankkártyájukat és érintőkártyájukat egyaránt az okostelefonjukon keresztül, majd egy alkalmas pillanatban visszakapcsolhatják azt. A díjmentes szolgáltatást a már meglévő GRÁNIT Üzenő mobilalkalmazásába építette bele a hitelintézet, melynek neve mostantól GRÁNIT eBank.

A legújabb trükk: ezzel a kütyüvel lophatják el a PIN-kódodat a boltban

2015.11.09. 08:57 |

Meglepő felvétel terjed a közösségi portálokon: a bankkártyás csalóknak ma már mindössze egy okostelefonra, illetve egy filléres hőkamerára van szükségük ahhoz, hogy minden pénzünket lenyúlják a bankszámlánkról. Mutatjuk azt is, hogyan védekezhetsz - írja a Pénzcentrum.hu.

A Cellum és amerikai leánycége is döntősök a Citi Mobile Challenge ázsiai fordulójában

2015.11.09. 08:31 |

A magyar Cellum és a mobiltárca-szolgáltató kaliforniai leányvállalata, a motionQR is bejutott a világ egyik legrangosabb innovációs versenyének, a Citi Mobile Challenge-nek a döntőjébe. A nemzetközi pénzügyi óriás által szervezett, a kelet-ázsiai térséget lefedő fejlesztői verseny célja a „mobilbankolás forradalmasítása”. A döntőt november elején tartják a régió négy különböző nagyvárosában - írja a Fizessgyorsan.hu.

Jöhet az azonnali utalás

2015.11.09. 08:05 |

Az azonnali átutalás lehet középtávon a következő lépés a pénzforgalom gyorsításának érdekében – derül ki egy, a jegybank honlapján megjelent tanulmányból - írja a Vg.hu.

Hobbilapkával kerülhető meg a chipkártyák PIN kódja

2015.11.09. 08:01 |

A chipekkel felszerelt bankkártyák sem nyújtanak teljes biztonságot: francia kártyacsalók több mint 600 ezer eurót zsákmányoltak 2011-ben, saját chipekkel kiegészített, lopott kártyákkal - írja a Hwsw.hu.

Munkanapokon késő délutánig utalhatsz zsebből mindössze két óra alatt

2015.10.22. 12:01 |

A Magyar Nemzeti Bank tulajdonában lévő BKR (Bankközi Klíring Rendszer, más néven GIRO rendszer) fejlesztései nyomán 2015. szeptember 7 óta bármely hazai bankból legfeljebb bő két óra alatt teljesül egy eseti átutalás, amennyiben azt elektronikusan nyújtjuk be (a banki mobilalkalmazásokon keresztül benyújtott átutalások elektronikusnak minősülnek). Ráadásul kitolódott az a határidő is, ameddig beküldve még aznap oda is ér a célszámlára a küldött pénz, így annak is utánajártunk, hogy az egyes mobilappokkal, illetve böngésző alapú mobilalkalmazásokkal meddig küldhetünk be átutalást aznapi célbaérésre - írja a Fizessgyorsan.hu.

Megszűnik a MasterCard Mobile - mit válasszunk helyette?

2015.10.22. 11:59 |

A MasterCard 2015. november 2-án kivezeti a MasterCard Mobile mobilfizetési szolgáltatását. Körbenéztünk, hogy az alkalmazást használók mit választhatnak helyette.

(Nem csak) a Millásreggeli hallgatóinak: így válassz mobilfizetési alkalmazást!

2015.10.22. 11:56 |

A Jazzy Rádió reggeli műsorában, a Millásreggeliben szerepeltünk pénteken (a teljes adás itt hallgatható meg: http://millasreggeli.hu/8-9-ora-hogy-fizetunk-a-jovoben/) és a műsoridő rövidsége folytán ígéretet tettünk a hallgatóknak, hogy az összes, műsorba szánt mobilfizetési alkalmazást kitesszük a Fizessgyorsan.hu-ra is. Íme: így érdemes mobilfizetési alkalmazást választani! - írja a Fizessgyorsan.hu.

« < 5 6 7 8 9 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó