Sajtószemle

« < 6 7 8 9 10 > »

Elkészült a mobilfizetés legújabb infografikája a FinTech Grouptól

2015.10.22. 11:23 | Sajtószemle

A digitális transzformációval kapcsolatos stratégiai elemzésekkel, tanácsadással és pénzügyi termékek, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó FinTech Group elkészítette a hazai mobilfizetés legújabb infografikáját - írja a Fizessgyorsan.hu.

Végre valami, amiben Magyarország uralja egész Európát

2015.07.24. 17:05 | Sajtószemle

Magyarország bőven kenterbe veri egész Európát a bankkártyás csalásokat tekintve, értékarányosan nálunk a legkevesebb a kártyás csalás. Ha ez nem lenne elég, akkor jó ha tudjuk: még trendeket tekintve is a legjobbak között vagyunk, hiszen 5 év alatt az amúgy is kevés csalásból még kevesebb lett - derül ki az EKB friss tanulmányából. A kedvező helyzetünket egyrészt a biztonságos, chipesített kártyás infrastruktúránknak, másrészt annak köszönhetjük, hogy kevesebbet használjuk a kártyánkat, és ezért a csalóknak sem éri meg Magyarországon próbálkozniuk - írja a Portfólió.hu.

Eltűnik öt magyar pénzintézet neve

2015.07.24. 16:58 | Sajtószemle

Hamarosan újabb öt takarékszövetkezet olvad be két másikba, így koncentrálódik tovább a vidéki pénzintézeti piac - írja a Napi.hu.

Melyik online banki szolgáltatást szeretik legjobban az ügyfelek?

2015.07.24. 16:47 | Sajtószemle

A Bankmonitor.hu két év után ismét komplex felmérést végzett a hazai online banki szolgáltatások ügyfélmegítélését illetően. A közel 1800 – az online bankhasználatban átlag feletti aktivitást mutató - válaszadó véleményéből átlagosan 80%-os elégedettség tükröződött, mely az elmúlt évek viszonylag szerény mértékű hazai banki IT fejlesztéseinek tükrében jónak tekinthető. Meglepően jól teljesítettek a felmérésben a kisebb, specializált banki szereplők. A mobil banki applikációk és kiegészítő információs eszközök iránti igény fokozatosan nő az ügyfelek körében.

Fix díjat kell fizetni a kártyás fizetés után

2014.11.10. 16:33 | Sajtószemle

A most benyújtott törvényjavaslatban megváltoztatta a tranzakciós illeték mértékét a kártyás fizetések esetén a kormány. Eddig, mint minden elektronikus tranzakció esetén 3 ezreléket kellett fizetnie a kibocsátó bankoknak. Ez jövőre már legfeljebb évi 800, illetve 500 forint lehet - hívta fel a figyelmünket a Deloitte. Ha a kártya alkalmas érintés nélküli fizetésre, akkor kell kevesebbet fizetni. Az adó alapja pedig a megelőző év összes tranzakciójának az értéke - írja az Origo.hu.

Beruházási hitel 1,6%-ért Széchenyi Kártyával (videó)

2014.11.07. 11:49 | Sajtószemle

A Széchenyi Kártyával mostanra elérhető beruházási hitel éves nettó kamatszintje 1,6%-ra mérséklődött. Ez egy tíz év futamidejű hitel, az első két év türelmi idős, és a hitelösszeg felső határa 50 millió forint. Különlegessége, hogy akár használt eszközökre is elkölthető - írja a Gazdaságtv.hu.

Működhet az Apple Pay az USA-n kívül is

2014.10.30. 18:13 | Sajtószemle

A tegnapi indulást követően néhány felhasználó felfedezte, hogy a fizetési szolgáltatást jópár külföldi, USA-n kívüli hely is elfogadja - írja az Iphonehungary.hu.

Robbanhat a mobilfizetések száma

2014.10.30. 18:12 | Sajtószemle

Gyorsan terjed a bankkártyahasználat, a csoportos fizetési megbízások aránya csökken, a mobilfizetés pedig dinamikus fejlődés előtt áll – ezt jelzi többek között a dijnet.hu által idén októberben bevezetett elektronikus fizetési mutató, amely a magyar háztartások elektronikus fizetéseinek fejlődését követi nyomon. A mutató induló értéke 18,7 százalék, amely a 2013 első félévére kalkulált 17 százalékhoz képest jelentős emelkedést mutat - írja a Vg.hu.

Pár hónap múlva okostelefonnal is vehet vonatjegyet

2014.10.30. 18:11 | Sajtószemle

Lecseréli jegyértékesítő rendszerét a MÁV, az új rendszert 2015 közepéig vezetik be. Egyszerűsödik a jegyellenőrzés is a vonaton, a kalauzoknál bankkártyával is fizethetnek majd - írja a Hvg.hu.

Fizetés külföldön: adu a bankkártya!

2014.10.30. 18:10 | Sajtószemle

Sokat használtuk a bankkártyánkat külföldön az év első felében nyaralásaink alkalmával. Ma még ugyan süt a nap, de a hétre már havazást jósolnak. Lassan elkezdhetjük tervezni a síelést. Az még a jövő zenéje, hogy többet vagy kevesebbet használjuk-e majd a kártyánkat külföldön, mint nyáron. Megnéztük hogyan és mennyiszer használtuk kártyáinkat 2014 első hat hónapjában külföldön - írja a Bankmonitor.hu.

« < 6 7 8 9 10 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó