Laptopot nyerhet az OTP Banktól

2014.08.22. 15:52 |

Mire jó 5 perc? - kérdezi facebookos játékában az OTP Bank. Elintézhetjük a  legfontosabb bankügyeinket, vagy... kitölthetünk egy kérdőívet, és egy jó tippel nyerhetünk egy Samsung Ultrabook-ot.
Az akció ideje alatti 6 játékhéten egy-egy nyeremény kerül kisorsolásra. A nyereményhez az OTP Bank Facebook oldalán a „Mire jó 5 perc?” menüpont alatt elérhető alkalmazásban feltett, a banki szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekre kell választ adni, de lesznek tippelős kérdések is. 
Az akcióban azok a legalább 16 éves, érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkező, cselekvőképes, vagy korlátozottan cselekvőképes állampolgárok vehetnek részt, akik engedélyezték az alkalmazást, azaz hozzájárulásukat adták, hogy egyedi Facebook azonosítójukat, teljes nevüket és a Facebook regisztrációhoz tartozó e-mail címüket az alkalmazás eltárolja. Az alkalmazás és az adatkezelési szabályok elfogadása után a játékosnak az alkalmazás részét képező online regisztrációs adatlapon meg kell adnia a valóságnak megfelelő személyes adatait: teljes név, e-mail cím, születési év, tartózkodási hely irányítószáma. A részvételhez az alkalmazásban feltett összes kérdésre válaszolni kell.
Feltétel továbbá, hogy az akció befejezésének napján a játékos élő Facebook regisztrációval rendelkezzen.
Minden felhasználó csak egyszer válaszolhat a kérdésekre, valamint egyszer regisztrálhat érvényesen. Minden felhasználó csak egy heti nyereményért indulhat, mely a kérdőív kitöltésének megkezdésekor érvényben levő heti nyeremény. Ez - az adott héttől függően az alábbi notebookok egyike lehet: Asus X550CC-XO727D, Asus X550CC-XO249D, Samsung NP530U3C-K01HU ULTRABOOK. A játékhét nyertese a legjobban tippelő válaszadó.
Az ajándék készpénzre nem váltható át.
Az ajándék utáni adó és járulékterheket, valamint az átadással összefüggő költségeket az OTP Bank vállalja. Az akció 2014. augusztus 11. 12  órától 2014. szeptember 21. 23.59-ig tart, de meghosszabbítható.
Az alkalmazás közvetlen elérhetősége:
https://www.facebook.com/otpbank.hu/app_541907975911067

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó