WAP szolgáltatást indított a Raiffeisen Bank

2001.07.20. 06:00 | Hírek
Elindult a Raiffeisen Bank waplapja a wap.raiffeisen.hu címen. Az érdeklődők a bank wapcímén egy sor információt találnak a bankról. A RaiffeisenWAP névre keresztelt szolgáltatás keretében nem olvashatók konkrét számlakondíciók és árfolyamok, azonban bőséges információk találhatók a bankról.
 A Raiffeisen Bank menüpontban megkaphatjuk a bank kapcsolattartási adatait és a fiókhálózatot. A magánszemélyek nyújtott szolgáltatások közül a RaiffeisenWAP megemlíti a klasszikus lakossági szolgáltatásokat a Prémium szolgáltatásokat és a Private banking szolgáltatásokat.
 A Vállalatok menüpont alatt elsősorban a kis- és középvállalatoknak szóló információk olvashatók. A bank gondolt az önkormányzatokra is, amelyek számára pénzforgalmi szolgáltatásokról, finanszírozásról, befektetésről és egyéb szolgáltatásokról olvashatunk röviden.
 Végezetül a Cégadatok menüpontban olvashatunk a bank főbb pénzügyi mutatóiról, megismerhetjük a fiókhálózat nagyságát, az alkalmazottak száma, a vezérigazgató nevét, a tulajdonosokat, a tevékenységet, az alapítás évét (1986), és a bank az első sorban hirdeti büszke díját is (Euromoney. a legjobb külföldi bank Magyarországon 2000-ben).
 A Raiffeisen Bank mellett a főmenüből kiindulva további, hasonló információk kaphatók Raiffeisen Alapkezelő Rt-ről, a Raiffeisen Értékpapír Rt.-ről, a Raiffeisen Lízing Rt.-ről és a Raiffeisen Ingatlan Rt.-ről is.
 Az elérhető információk köre a bank ígérete szerint folyamatosan bővül.
 Mint ismert, a hazai kártyakibocsátó bankok waplapjainak sorát épp egy éve indította a Bank Austria Creditanstalt és a Konzumbank. A szolgáltatókhoz idén április 2-án csatlakozott a CIB Bank, most pedig a Raiffeisen Bank. Közülük a CIB Bank számlahozzáférést és számla feletti rendelkezést is biztosít waplapján.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó