Olcsó mobiltelefon tarifák a Bankkártya.hu segítségével!

 

Íme, amit a mobilcégek legszívesebben sohasem osztanának meg Önnel: NAGYON OLCSÓ mobiltelefon PERCDÍJAK ÉS HAVIDÍJAK!

 

  • Szívesen beszélne valóban korlátlan 0 Ft-os percdíjon szeretteivel anélkül, hogy drága korlátlan csomagot kellene megfizetnie?
     
  • Vagy nagyon olcsó percdíjakat szeretne, lebeszélhetőséggel?


Akkor nálunk jó helyen jár! Hamarosan egy új, izgalmas világ tárul fel Ön előtt, melyben nagyon olcsón vagy 0 Ft-os percdíjjal hívhat bármely magyarországi nem emelt díjas mobil- vagy vezetékes telefonszámot! Ráadásul ha behozza szerettei vagy munkatársai számát, valóban korlátlanul ingyen beszélhetnek egymás között!

Felejtse el a nyilvános mobiltelefon díjcsomagokat! A Bankkártya.hu segítségével most olyan mobiltelefon díjcsomagokhoz csatlakozhat, melyek nyilvánosan nem érhetőek el és amelyek sokkal kedvezőbbek a mobilszolgáltatók nyilvános díjszabásainál!

Nálunk nagyon sok, igen-igen kedvező mobiltelefon-díjcsomag ajánlatból választhat.

A több mint 15 éve üzemelő Bankkártya.hu garantálja Önnek, hogy a mobilcégek által meghirdetett nyilvános mobiltarifa-csomagoknál jóval kedvezőbb ajánlatokat kap majd: akár bruttó 2-3 ezer forintos havidíjak és velük akár bruttó 5-15 forintos percdíjak várják Önt minden napszakban, minden belföldi hívásirányba! Az Ön mellé áthozott számok között minden díjcsomagnál korlátlanul ingyenes a telefonálás, így további megtakarítás érhető el. De tudunk Önnek ajánlani nagyon kedvező árú, havi  8 vagy 16 órás lebeszélhetőséget tartalmazó csomagot is, a korlátlan csomagoknál jóval olcsóbban! Ezekkel jobban jár, mint a nyilvánosan hirdetett csomagokkal!

Íme néhány jellemző példa az olcsó díjcsomagokra:

havidíj (bruttó) lebeszélhető percek száma lebeszélhető percek utáni percdíj (bruttó)
1760-4430 Ft közt jellemzően 100-200 perc közt jellemzően 9-15 Ft közt bármely hívásirányba
4572 Ft több mint 8 óra 8,90 Ft bármely hívásirányba
6840 Ft több mint 16 óra 10,16 Ft bármely hívásirányba
6397-10160 Ft korlátlan hívás korlátlan hívás (a legtöbb csomagban korlátlan SMS is)


Természetesen ezekre a díjcsomagokra áthordozhatja jelenlegi telefonszámát is, ha szeretné, így szerettei, partnerei változatlanul elérik Önt! Az ajánlatok között vannak lakossági és céges, vállalkozók számára elérhető csomagok, illetve hűségidő-mentes és hűségidős ajánlatok egyaránt.

FIGYELEM! Jogi okok miatt azonban ezek a mobiltelefon díjcsomagok nyilvánosan nem hirdethetők! Kizárólag regisztrált érdeklődőkkel oszthatjuk meg ezeket az igen kedvező díjcsomag-részleteket ezért kérjük, regisztráljon MOST a további információkért!

A regisztráció teljesen ingyenes és nem kötelezi Önt semmire, így nincs vesztenivalója!

A regisztrációhoz kérjük írja meg nevét és e-mail címét az alábbi e-mail címre: , és amint tudjuk, elküldjük Önnek e-mail címének postafiókjába a részleteket az igen kedvező percdíjakról és havidíjakról! Kérjük írja meg levelében, ha a továbbiakban hírlevélben kér tájékoztatást a kedvező díjcsomagok bővüléséről, változásáról!

Nem terheljük kéretlen reklámlevelekkel a postafiókját, csak akkor küldünk hírlevelet, ha valóban van mondanivalónk, így akár hónapok is eltelhetnek két hírlevél között! A hírlevelekről bármikor leiratkozhat.

Amennyiben nem kap tőlünk választ legkésőbb néhány napon belül, úgy kérjük ellenőrizze a SPAM mappáját és ha ott találja meg levelünket, akkor legyen szíves állítsa be megbízható feladónak a fenti e-mail címet! Köszönjük!

Figyelem! Ön az adatok megadásával hozzájárul adatai kezeléséhez! Az Ön adatszolgáltatása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

Adatvédelem: mi betartjuk a törvényeket és nem küldünk kéretlen reklámlevelet (SPAM)! A hatályos törvényeknek megfelelő adatvédelmi szabályzatunk és a weboldalt üzemeltető cég adatai itt olvashatók (új lapon nyílik meg).

A Bankkártya Kft. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál regisztrált, legális adatkezelő, adatkezelési száma: NAIH-64404/2013. A hatóság nyilvántartásba vételi határozata innen tölthető le (PDF, 128 kB).

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó